dimecres, 13 de juny del 2012

Relleu de les CAV al Consell Comarcal


L'actual conseller comarcal de les Candidatures Alternatives del Vallès, Carles Escolà, formalitzarà la reva renúncia al càrrec en el proper ple ordinari de l'ens comarcal. El proper conseller serà el regidor rubinenc Agustí Martínez.

En compliment del codi ètic amb el que les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) van presentar candidatura al Consell Comarcal a les passades Eleccions Municipals del 2011, que incorporava el compromís de rotació dels seus càrrecs comarcals, l'actual Conseller Comarcal de les CAV, el regidor cerdanyolenc Carles Escolà, ha presentat la seva renúncia al càrrec. Aquesta es farà efectiva a la propera sessió ordinària del ple del Consell Comarcal, que tindrà lloc dijous 14 de juny.


Escolà formalitza la seva renúncia després d'un any al càrrec, tal i com va anunciar al ple d'investidura de l'ens comarcal, i sense haver rebut cap remuneració per aquesta activitat, un altre dels compromisos ètics de les CAV. El conseller sortint afirma haver contrastat durant aquest any la nul·la voluntat dels partits sistèmics de dotar el Consell Comarcal de contingut polític, evitant sistemàticament el debat polític i limitant-se a actuar de corretja de transmissió de les retallades dels serveis públics que està portant a terme la Generalitat de Catalunya. Carles Escolà recorda també que “només les CAV ens hem oposat a la retallada en els serveis gestionats pel Consell Comarcal i la pujada injusta i indiscriminada en les taxes que paga la ciutadania per serveis com, per exemple, el transport escolar”.

El nou Conseller Comarcal de les CAV serà el regidor rubinenc Agustí Martínez (Alternativa Ciutadana de Rubí), que prendrà possessió del càrrec al primer ple després de l'estiu.